Hol van a kőbányai BringaPark?

 


Nagyobb térképre váltás

 

Mountain Bike és CycloCross pálya nyomvonala

 

Az alábbi ábra mutatja a Sportligetben és részben a KTC sporttelepén belül kiejölésre kerülő pálya nyomvonalát.

! A pályajelölések eltűnése és az újrajelölés során a nyomvonal kicsit változott, egy hurok kikerült a pályából. A táv így kb 3 km!  

Az egyes futamok során nem használjuk ki a teljes nyomvonalat, azokból más-más helyen vágunk le hurkokat, így a futamok némileg eltérő útvonalon haladnak. A 3. futamon pedig meg is fordítjuk a menetirányt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Játszótér melletti szánkódomb egyik oldala erősen "szennyezett" királydinnyével. Mivel a terveinkkel ellentétben nem sikerült megtisztiítanunk (az égetésnek is ellenállt), így a nyomvolaból ez a szakasz kimarad. A pálya más részein nem találkoztunk ezzel a növénnyel. 

A nyomvonal kijelölése (kis lépéskeben) folyamatosan zajlik. A Parkban fehér táblán fekete nyilak, illetve a föld közelében kis karókon vagy a fákon elhelyezett piros szalagok alapján lehet(ne) megtalálni a pályát. Sajnos - ahogy sok más közparkban - itt is, minket is utólért a végzet: lelkes sétálgatók ipari jelleggel bontják el szinte azonnal, amit mi kiragasztunk, leverünk, kikötözünk. Ennek  köszönhetően sok helyen a verseny előtt közvetelenül leszünk kénytelenek jelölni - ami nem könnyíti meg a munkánkat. Ha valaki ráér szombaton egy kis jelölgetésre, akkor szívesen látjuk!  (a facebookon lehet jelentkezni a Vuelta Sportirodánál) 

 

Légy toleráns és udvarias!

 

A parkot a bringásokon kívül mások (családok, gyerekek, kutyasétáltatók) is használják.

Kérünk mindenkit,  hogy a pályabejárások alkalmával legyen tekintettel másokra is!

A kerékpáros nyomvonalak elvileg nem futnak mások által is használt utakon, járdákon, de több helyen keresztezik azokat. Kérjük, hogy fokozottan ügyeljetek a gyalogosokra, különösen a gyerekekre! 

 

 

Belépés
Elfelejtett jelszó