Bringázz velünk! - Isaszegi kerékpáros emléktúra
2012.03.27. 09:47

Április 14-én, szombaton bringás túrát szervezünk az isaszegi csata emlékére, Kőbányai indulással a csata helyszínére.

163 évvel ezelőtt, április 6-án zajlott le az 1848-49-es forradalom és szabadságharc egyik döntő ütközete, az isaszegi csata. A Vuelta Sportiroda és a Kőbányai Torna Club közös szervezésében, 2012. április 14-én kerékpáros túrával emlékezünk meg történelmünk egyik fontos eseményéről. Kőbányáról kerékpárral indulunk, majd Isaszegen koszorút helyezünk el Szoborhegyen a Honvéd-emlékműnél. Az április 6.-hoz legközelebb eső hétvégén Húsvét lesz, ezért a túrát a történelmi dátumhoz képest egy héttel eltoljuk, hogy azok is részt vehessenek az eseményen, akik az ünnepeket családi körben, otthon szeretnék tölteni.

A túra 18-22 km/h-s átlagsebességgel halad, vagyis bárki teljesíteni tudja, aki kicsit is edzésben tartja a végtagjait. Hogy biztonságban érezd magad, a túrát motoros rendőrök és szervezők kísérik. Hogy legyen energiád a hazafelé útra is, Isaszegen zsíros kenyérrel és teával várjuk a bringásokat.

Találkozó április 14-én, szombaton a Kőbányai Szabadidő Központ (KÖSZI) előtt (Előd utca 1., a Szent László térrel szemben) lesz. Az isaszegi túra 10:00-kor indul, és várhatóan 16:00-ra ér vissza a KÖSZI elé.

A túrán való részvétel ingyenes!

Családoddal és/vagy barátaiddal csatlakozz hozzánk, túrázz velünk!

Részletek és regisztráció itt!
 

Belépés
Elfelejtett jelszó