MTB edzések 10-13 éves gyerekeknek
2014.08.13. 16:52

A Kőbányai Torna Club kerékpáros szakosztályában már augusztustól az őszi menetrend szerint tart edzéseket gyerekek részére Eisenkrammer Károly, többszörös magyar bajnok szakedző. A Sportligetben levő BringaParkban aszfalt pályán és terepen is forgalommentes területen, biztonságban tekerhetnek a gyerekek.

A Kőbányai Torna Clubban hetente három alkalommal tartanak foglalkozásokat a 10-13 éves gyerekek részére: kedden és csütörtökön 17-19 óra, szombaton pedig 9-12 óra között. A BringaPark és a KTC sportpálya címe: Budapest, X. kerület, Hangár utca 10. Bejárat a Hangár utca vagy a Bányató utca felől. Részletek a BringaParkról itt >>> 

Az edzéseken való részvétel feltétele a saját mtb kerékpár és fejvédő – kérésre megfelelő kerékpár kiválasztásában és beszerzésében is segítséget nyújtunk. Előre jelzett igény esetén akár kölcsön kerékpárt is tudunk adni. Jelentkezni e-mailen lehet az eisi@vuelta.hu e-mail címen, vagy telefonon a 30/222-60-63-as telefonszámon.

A fiúk és a lányok fejleszthetik a kanyartechnikájukat a 400 méteres gokart pályán, és kipróbálhatják magukat a murvás pumpa-pályán is. Az edzéseket nagyrészt a Sportligetben kijelölt 3,5 km hosszú terep nyomvonalon tartjuk – ahol 2014. év elején háromfordulós terepversenyt is szerveztünk. A foglalkozásokon játékos és izzasztó feladatok váltakoznak - az ügyesebbek akár menő BMX-es trükköket is tanulhatnak.

A BringaParkban kiemelten foglalkozunk a szabályos és biztonságos közlekedéssel is, annak érdekében, hogy ha a későbbiekben a gyerekek akár szüleikkel, akár a klubbal nagyobb távokat tesznek majd meg, könnyedén megbirkózzanak a városi forgalommal. További információk a klubról és a BringaParkról a www.kobanyabringa.hu címen érhetők el.

 

Belépés
Elfelejtett jelszó