Utazz velünk a CYCLO-CROSS VB-re!
2014.12.03. 15:11

A II. Kőbányai BringaPark Kupa férfi Master-1 és Master-2 kategóriájának összetett győztesei már biztosan ott lesznek a csehországi cyclo-cross világbajnokságon, de a férőhelyek erejéig bárki csatlakozhat hozzájuk! A Vuelta Sportiroda szervezésében ugyanis a helyszínről szurkolhat egy csapatnyi terep kerékpársport kedvelő a csehországi Taborban, a Cyclo-cross világbajnokságon.

Ideje lefoglalni a jövő évi szabadságot – egy pénteki nap erejéig! Január legvégén nincs jobb bringás program, mint a cyclo-cross világbajnokság. Jó hangulat, kényelmes utazás, kellemes szállás, látványos verseny - és cseh sör. Kell ennél több? Az út akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet, a szervezők ugyanis külön ajándékkártyával készülnek azoknak, akik valamelyik rokonukat, barátjukat szeretnék meglepni az utazással. Garantáltan jól mutat majd a fa alatt.

Ha szeretnéd ezt az utazást ajándékba adni, akkor nem kell mást tenned, mint regisztrálni, majd az ajándékozási szándékod jelezni a nevezes@vuelta.hu címen, és a befizetés után karácsonyi utalványt küldünk, amit betehetsz a fa alá. Az ajánlat a december 15-ig regisztrálókra érvényes

Nem érdemes kihagyni!

Helyszín: Tabor, Csehország
Indulás: 2015. január 30. péntek, Budapest (reggel)
Érkezés: 2015. február 1. vasárnap, Budapest (késő este)
Utazás: busszal
Elhelyezés: 2 éjszaka félpanziós ellátással a Garni Hotel Trebonban

  

Versenyprogram a világbajnokságon:

Január 31. szombat:
11:00 Junior futam
14:00 Elit Női futam

Február 1. vasárnap:
11:00 U23 férfiak futama
14:00 Elit férfiak futama

Belépés
Elfelejtett jelszó