Így tanulunk mi! - konferencia az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szervezésében
2015.10.15. 10:05

Szakmai konferenciát és szakkiállítást szervez az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Microsoft Magyarország, 2015. október 20-21-én, Így tanulunk mi! - címmel, Budapesten.

A Bejárható Magyarország Program - és a hozzá kapcsolódó tantárgy - is fontos szerepet kap az eseményen: október 20-án az egyik szekcióban a BMO-t érintő tananyag-fejlesztés eredményeit mutatják be az egyes jármódok képviselői. Abelovszky Tamás BringaAkadémia programvezető, a BMO kerékpáros fókuszú tananyag-fejlesztésének vezetője is előadást tart a második szekcióülésen, Németh Imrével közösen bemutatva a nyár folyamán összeállt tananyagot. Külön hangsúlyt kap a tananyag-fejlesztés keretében kidolgozott, akkreditációra előkészített pedagógus-továbbképzési program, és természetesen nem felejtjük el hangsúlyozni a kerékpáros jármód előnyeit sem. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

További információk a konferenciáról: http://moderniskola.hu/cikk/minden-ami-fontos-igy-tanulunk-mi-konferenciarol, részletes program: http://moderniskola.hu/fajl/program_v6.pdf.

Belépés
Elfelejtett jelszó