ELHALASZTVA! Tavaszi bringás reggeli Kőbányán!
2020.03.11. 10:19

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a március 17-re meghirdetett tavaszi Kőbánya Bringa reggelit elhalasztjuk. Bár az esemény megfelelne az 500 fő alatti szabadtéri rendezvény kritériumnak, de meggyőződésünk, hogy a legfontosabb a következő hetekben a személyes érintkezés minimálisra csökkentése. Vigyázzatok magatokra és egymásra!

 


 

Hagyd az autót, a tömegközlekedést és pattanj bringára! A Kőbánya Bringa program keretében március 17-én újabb bringás reggelit szervez a Kőbányai Torna Club. Ezúttal is a Liget téren várjuk a kerékpárral közlekedőket reggel 6 és 9 óra között.

A Kőbánya Bringa program egyik nagy sikerű kezdeményezése a kerületi bringás reggeli. A Magyar Kerékpárosklub által indított rendezvénysorozat mára már hagyománynak számít Budapest több kerületében, és több vidéki nagyvárosban is. Idén első alkalommal március 17-én reggel frissülhetnek a bringások. Ez alkalommal is Liget téren, a vasúti felüljáró alatti bringaút mellett várjuk a bringásokat.

A Kőbánya Bringa sátraiban 6-9 óra között várjuk a kerékpárral érkezőket péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval.

Extrém rossz idő esetén a bringás reggelit egy héttel később, március 24-én tartjuk.

A programról

A X. kerület 2020-ben is kiemelt figyelmet fordít a kerékpáros élet fellendítésére. Ez a törekvés hívta életre 2018-ban a Kőbánya Bringa programot, melyet a Kőbányai Önkormányzat támogatásával a Kőbányai Torna Club valósít meg. Számos rendezvénnyel szeretnék ösztönözni a lakosságot kerékpáros közlekedésre, valamint segítséget nyújtanak a már bringával közlekedőknek.

A túrák és versenyek szervezése mellett a közlekedésbiztonság is szerepet kap: nyáron a kerületi napközis táborban mobil KRESZ pályán gyakorolhatnak az iskolások, ősszel pedig az óvodások számára közlekedésbiztonsági jétákos képzést tartunk.

Belépés
Elfelejtett jelszó