Székely körverseny fotók
2017.08.18. 19:09

Megérkeztek a Székely Körverseny fotói 

 

Halmagyi Zsolt a szervezők felkérésre fényképezett a Székely Körversenyen. Kiváló munkát végzett, így nagyon jó képeink vannak a csapatról.

A fotós megörökítette a versenyzőket és a kísérőket a kísérő autóval és az Europcar kisbuszával együtt, a bemutatkozást a prológ előtt, az időfutam rajtot, a jó hangulatot a mezőnyben, és a kemény munkát a szökésben. Sajnos Filutás Viktor kevés képen szerepel, hiszen már az első szakaszon bukásba keveredett, és súlyos sérülése miatt feladni kényszerült a versenyt.

De nem csak a fotósok, hanem az operatőrök is dolgoztak ezen a versenyen. Az M4 élőben közvetítette a Székely Körversenyt, Knézi Jenő tolmácsolásában.

Azt is láthatták a nézők, hogy a Kőbánya Cycling Team versenyzője, Bernárd Bendegúz közel 3 órán át volt szökésben egy négyfős csoport tagjaként - néhol már 5 perc előnyre is szert tettek. E közben Bendegúz értékes pontokat szerzett a síkhajrákon és a hegyi hajrákon is. Sajnos a célig nem tudták megőrizi az előnyüket, de így is emlékezetes verseny volt Székely kör a számára.

 

Belépés
Elfelejtett jelszó