I bike Budapest kőbányai bringásokkal
2019.04.29. 16:10

Április 28-án, vasárnap rendezték meg az idei I bike Budapest kerékpáros felvonulást, melynek Margitszigeti indulásához több csillagtúrát szerveztek városszerte. A X. kerületből induló túrát a Kőbányai Bringás civil csapata koordinálta.

Több mint 250 kerékpáros gyűlt össze a Szent László téri gyülekezőponton, hogy csoportosan, vezetett túra keretében jussanak el a Margitszigetre, az I bike Budapest tömeges indulására. A túrán nyeregbe pattant D. Kovács Róbert Antal, Kőbánya polgármestere és Radványi Gábor alpolgármester mellett Révész Máriusz kormánybiztos is. A Kőbányai Önkormányzat ásványvizet és müzli szeleteket biztosított a résztvevőknek, valamint sátorral, hangosítással és mobil wc-vel tette zökkenőmentessé az indulást.

A kerékpáros felvonuláson kerületi élsportolókkal és ifjú bringás tehetségekkel is találkozhattak a résztvevők. A Kőbánya Cycling Team fiatal versenyzői mellett meglepetésre eljött a Monaco csapatában versenyző, kőbányai születésű Karl Ádám is. A képen közében Karl Ádám, valamint a Kőbánya Cycling Team mezében Eisenkrammer Károly és D. Kovács Róbert Antal polgármester.

Belépés
Elfelejtett jelszó