Nyári bringás reggeli Kőbányán
2019.07.15. 15:24

A Kőbánya Bringa program keretében július 24-én újabb bringás reggelit szervez a Kőbányai Torna Club. Ezúttal is két X. kerületi helyszínen várjuk a kerékpárral közlekedőket reggel 7 és 9 óra között.

A Kőbánya Bringa program egyik nagy sikerű kezdeményezése a kerületi bringás reggeli. A Magyar Kerékpárosklub által indított rendezvénysorozat mára már hagyománynak számít Budapest több kerületében, és több vidéki nagyvárosban is. Idén másddik alkalommal július 24-én reggel frissülhetnek a bringások. Ez alkalommal is két helyen várjuk a bringásokat: a Liget téri helyszín mellett a másik helyszín a Sibrik Miklós út és a Harmat utca kereszteződésénél található kerékpáros szervizpont. 

A Kőbánya Bringa sátraiban 7-9 óra között várjuk a kerékpárral érkezőket péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval.

A programról

A X. kerület 2019-ben is kiemelt figyelmet fordít a kerékpáros élet fellendítésére. Ez a törekvés hívta életre 2018-ban a Kőbánya Bringa programot, melyet a Kőbányai Önkormányzat támogatásával a Kőbányai Torna Club valósít meg. Számos rendezvénnyel szeretnék ösztönözni a lakosságot kerékpáros közlekedésre, valamint segítséget nyújtanak a már bringával közlekedőknek.

A túrák és versenyek szervezése mellett a közlekedésbiztonság is szerepet kap: nyáron a kerületi napközis táborban mobil KRESZ pályán gyakorolhatnak az iskolások, ősszel pedig az óvoda pedagógusok számára közlekedésbiztonsági továbbképzést tartunk.

Belépés
Elfelejtett jelszó