Vasárnap újabb cyclo-cross hihívás a BringaParkban
2015.12.11. 09:36

December 13-án, vasárnap zárul a Cyclo-Cross Magyar Kupa a kőbányai BringaParkban. A novemberi futamhoz képest kissé módosított pályával és sok újdonsággal várjuk a versenyzőket és a nézőket egyaránt.

A program

09:00-tól: Nevezés és rajtcsomag átvétel
A nevezés az egyes kategóriákba, az adott rajt előtt egy órával lezárul.
9:00-10:00: Pályabejárás
10:00: Gyerek futamok: U13 Fiú / U13 Lány / U11 Fiú / U11 Lány / U9 Fiú / U9 Lány / U7 Fiú / U7 Lány
10:30-11:00: Pályabejárás
10:45: 1. rajt: Férfi U15 / Férfi U17 / Női U17 / Férfi Master 3 / MTB férfi / MTB Női
11:30: Eredményhirdetés (gyerek kategóriák részére)
11:45: 2. rajt: Férfi U19 / Női felnőtt / Férfi Master 2
13:00: 3. rajt: Férfi U23 / Férfi felnőtt (Elit) / Férfi Master 1
14:30: Eredményhirdetés (minden kategória részére, kivéve a gyerek kategóriák)

A helyszín:

A felújított Sportligetben fűtött női és férfi öltöző áll majd rendelkezésedre a készülődéshez, sőt, a hölgyek részére az előző futaménál nagyobb helyiséget jelöltünk ki erre a célra. A verseny után zuhanyzásra is lesz lehetőség, de igény szerint a bringák is lezuhanyoztathatóak a kinti kerékpármosóval. A 8. Bringapark Kupán közelebb hozzuk a Technikai Zónát, a bringamosót és a Speed-Way kerékpárszervizt, így mindent egy helyen megtaláltok majd.

A pálya kis mértékben módosult:

 

A körszámokat az első kör ideje alapján határozzuk majd meg. A gyermekpályákat itt nézhetitek meg>>>

Nem csak versenyzőket várunk a pályára, hanem lelkes szurkolókat is a pálya mellé, akik nem restek kiereszteni a hangjukat a hangulat és a versenyzők kedvéért. A cyclo-cross egy izgalmas és látványos kerékpáros szakág, akadályokkal, csúszós emelkedőkkel, nagy esésekkel tarkítva, ezért a versenyzőknek nagy szükségük van a buzdításra. Ehhez mi minden segítséget megadunk: a szurkoláshoz korlátozott számban biztosítunk sípokat és a legelszántabban,szintén limitált számban, fa kereplőt is vásárolhatnak.

Az időjárás várhatóan most sem lesz kegyesebb mint novemberben, de ez a szakág sajátossága. A vacogás ellen meleg teával vagy forró jókai bablevessel védekezhetsz, amit - sok egyéb finomság mellett - a büfében vásárolhatsz majd meg. A büdé kínálatát feltöltöttük a honlapra is, itt>>> találod. A versenyzőknek a leves ingyenes. Ha még mindig fáznál, a kijelölt melegedőben felolvadhatsz.

Minden adott tehát egy remek versenyhez, várunk december 13-án a Sportligetben.

 

Belépés
Elfelejtett jelszó