Heni néni emlékverseny - Kőbánya Vuelta Kupa

2011. december 10.

 

Az ország minden szegletéből érkeztek csapatok az idei Heni néni emlékversenyre. A ritmikus gimnasztika sportág hazai megalapítója, Dr. Abádné Hauzer Henriette emlékére rendezett Vuelta-Kőbánya Kupára több mint 50 csapat nevezett. Az összesített eredmények alapján a vándorserleget a Hegyvidék Sportegyesület vihette haza.

Budapest X. kerületében, a Zágrábi úti sportcsarnokban délelőtt a "C" kategóriás, délután pedig az "A" kategóriás csapatok versenyeztek. A 350 kis- és nagylány részvételével zajló versenyen az óvodásoktól a felnőttekig minden korosztály bemutatkozott. Fantasztikus koreográfiák, szép dresszek, a legapróbb részletekig kidolgozott gyakorlatok, ügyesnél ügyesebb sportolók, és rendkívül jó hangulat - ezt láthatták mindazok, akik ellátogattak a SOTE csarnokába ezen a napon.

A "C" kategóriában versenyző csapatok között a legnagyobb közönségsikert az ESMTK Macskák bemutatója aratta a kisgyermek korosztályban. A zene, a mozgás, dressz és a smink együttesen nagy hatást gyakoroltak a nézők mellett a pontozó bírókra is, így kategóriájukban ők nyerték el a legjobbnak járó serleget. Délután, a nehezebb elemekből álló gyakorlatokat bemutató "A" kategóriás csapatok versenyében a Hegyvidék Sportegyesület volt a legeredményesebb - három korosztályban is a dobogó legmagasabb fokára állhattak, így az összesítés alapján ők őrzik egy évig a Heni néni vándorserleget.

A szervező KTC-Vuelta SE ezúton is köszöni a csapatoknak, hogy évről évre ilyen nagy számban jelentkeznek az év utolsó, országos versenyére. Ahogy a korábbi években, így most sem távozott egyetlen versenyző sem üres kézzel - köszönhetően az egyesület és a verseny támogatóinak a Kőbányai Önkormányzatnak és a Bonbonetti Kft-nek, valamint a versenyen megjelent kiállítóknak.

 

Az eredményeket itt lehet letölteni Excel fájlban >>>

A versenyen a szervezők által készített fényképek, valamint egy fotóválogatás található a Fotógalériák menüpontban >>>

A versenyen készült összes fénykép a www.rendezvenyfotozas.hu honlapon tekinthetők meg (egy héten belül).

Külön köszönjük a szülőknek a szervezésben nyújtott segítséget!

2011. december 10.

 

A KTC-Vuelta versenyzői:

 

Abádné Hauzer Henriette Emlékverseny

2011. december 10. szombat

Versenykiírás itt olvasható.

Program itt tölthető le.

"C" kategória sorsolása

"A" kategória sorsolása

 

Belépés
Elfelejtett jelszó