Szabadtéri edzések edzőtábor előtt
2012.07.31. 16:09

Szabadtéri edzésekkel kezdte meg a felkészülési időszakot a KTC-Vuelta SE Ritmikus Gimnasztika szakosztálya a kőbányai Óhegy Parkban (Barátság Park).

Az RG szakosztály versenyzői 1 hónapos nyári szünet után kezdték meg a második félévi felkészülést. A szakosztály közel száz főből áll, óvodás kortól egészen 21 éves versenyzőkig. A lányok az edzőtábor előtti héten minden reggel 9 és 11 óra között tréningeznek a kőbányai Óhegy Parkban, ahol a bemelegítő futás és gimnasztika után hajmeresztő pózokat produkálnak.

 Augusztus 3-án 8 napos edzőtáborba mennek, hogy a jóleső kihagyás után minél gyorsabban lendüljenek csúcsformába, hiszen a szeptemberi Pest megyei bajnokság és az azt követő Országos Bajnokság már nincs annyira messze.

 „Most picit lomhábbak a lányok – így a nyári szünet után – és gyakoribb az izomláz is, de azon dolgozunk, hogy újra tökéletes formában legyenek és az országos bajnokságon ismét remekül szerepeljenek. Most egy intenzív, 8 napos edzőtábor vár ránk Kunkszentmárban, ami nagyban fejleszti a kondíciójukat, és segít ápolni a csapatszellemet.” – mondta Ladányi Beatrix, a szakosztály vezető edzője.

Az edzésről készült képek itt>>> nézhetők meg.

 

Belépés
Elfelejtett jelszó