Még mindig népszerű a Heni néni emlékverseny
2015.11.30. 17:41

Idén is szép számban jelentkeztek a XXII. Dr. Abádné Hauzer Henriette emlékversenyre, ahol 68 csapat több mint 320 versenyzője lépett szőnyegre a Mogyoródi Sportcsarnokban. A házigazda KTC-Vuelta Sportegyesület három kategóriában lett első. Az összesített eredmények alapján a vándorserleget a Hegyvidék SE vihette haza, megelőzve KTC-Vueltát.

Az év utolsó együttes kéziszer csapat versenyén az „A” a „B” és a „C” kategória csapatai is összemérték tudásukat. A délelőtt folyamán a „C” kategóriás, 4-7 fős csapatok mutatták be gyakorlatukat: a legkisebbek szer nélkül, míg a nagyobbak korosztályok szerint karikával, szalaggal, labdával vagy buzogánnyal. Délután a nehezebb, összetettebb gyakorlatokat bemutató „A” és „B” kategóriás csapatok versenyében látványos koreográfiákat, a legapróbb részletekig kidolgozott gyakorlatokat láthatott az a többszáz néző, aki ellátogatott Mogyoródra.

 

A korosztályok összesítése alapján a legeredményesebb klub a Hegyvidék SE volt, 71 ponttal, mindössze néhány ponttal megelőzve a KTC-Vuelta Sportegyesületet (63 pont). Az klubok versenyében a harmadik helyen a Gloriett SE végzet 36 ponttal. A Hegyvidék SE összesen hét csapattal lépett szőnyegre, és öt alkalommal állhattak a dobogó legmagasabb fokára - így a tavalyi győzelmük után még egy évig őrzik a Heni néni vándorserleget.

 

A KTC-Vuelta Sportegyesület a Magyar Kupa és az Országos Bajnokság után a Heni néni versenyen is rendkívül eredményesek voltak. Az Egyesület tizenkét csapatot indított, ebből tizenegy dobogóra is állt:
C kategóriában
Haladó Kisgyermek 2. hely
Középhaladó gyermek 2. hely
Haladó gyermek 3. hely
Szabadidős mini 1. és 3. hely
Középhaladó serdülő 3. hely

A-B kategóriában
Felnőtt 1. és 2. hely
Serdülő A 3. hely
Junior 1B 1. hely
Gyermek 2 3. hely
Junior 2A 2. hely

A versennyel immár 22. éve állítanak emléket a sportág hazai megalapítójának, Dr Abádné Hauzer Henriettnek.


A részletes eredmények itt>>>  érhetők el.

 

Belépés
Elfelejtett jelszó