Őszre halasztjuk a McDonald’s BringaMánia Tour de Balatont
2020.03.19. 15:21

A McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton szervezői számára az első számú prioritás most is a rendezvény résztvevői, valamint a szervezők biztonsága. Csapatunk ezért a kezdetektől folyamatosan nyomon követte a koronavírussal kapcsolatos helyzet alakulását és a hatóságok állásfoglalásait.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt nehéz, de felelős döntést kellett meghoznunk. Semmiképp sem szeretnénk kockáztatni a 3000 résztvevő és több mint 150 fős szervező csapat egészségét. Ezért bármi is történjen az elkövetkező hetekben, hónapokban, hosszú mérlegelés után úgy határoztunk, hogy kivárás helyett a túrát már most egy későbbi, őszi időpontra halasztjuk.

A környező országokban lezajló eseményekből, és az egyre szigorodó intézkedésekből is arra lehet következtetni, hogy több hét, akár hónap is kellhet ahhoz, hogy a veszélyhelyzet mérséklődjön, és visszatérjünk a megszokott, mindennapi életvitelünkhöz. Rendezvényszervezőként számunkra a résztvevőink biztonsága elsődleges szempont. Ezt megtapasztalhattátok már korábban a túra biztosításában, egészségügyi és technikai felügyeletében is. Most úgy tudunk rátok vigyázni, ha a bizonytalanságot kizárva, egy több hónappal későbbi időpontra tesszük át a túrát.

A 2020. május 23-ra meghirdetett McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton kerékpártúra tervezett új dátuma: 2020. szeptember 12., szombat. A májusi időpontra leadott, befizetett nevezések természetesen az új dátumra is érvényesek, így aki ősszel is velünk tart, annak nincs egyéb nevezési teendője. Bízunk benne, hogy az őszi túrát is hasonló érdeklődéssel fogadjátok, mint a tavaszit. Ha mégsem felelne meg az időpont, a részvételt a nevezes@vuelta.hu címre küldött kéréssel tudjátok lemondani május 31-ig, név és a nevezési azonosító feltüntetésével, arról az email címről, amivel a regisztráció történt. Ezt követően kis türelmet kérünk a feldolgozáshoz, majd a nevezési díjat visszautaljuk.

Mivel a 3000 fős létszámlimit már megtelt, ezért új nevezés leadására jelenleg nincs lehetőség. Amennyiben lesznek lemondások, az online nevezést egy előre meghatározott időpontban újra megnyitjuk. Erről a későbbiekben tájékoztatjuk az érdekelteket.

Mindenkinek egészséget és türelmet kívánunk a következő hetekhez.
És ne feledjétek: Vigyázzunk egymásra!


Köszönettel:
A Vuelta Sportiroda csapata

Belépés
Elfelejtett jelszó