BringaAkadémia program-bemutató Békéscsabán
2014.02.26. 15:08

A Regionális Környezetvédelmi Központ (Regional Environmental Center) szervezésében, a Mobile2020 projekt keretében került sor a Kerékpárosbarát közlekedéstervezés és promóció önkormányzatoknak szóló képzésre, ahol Abelovszky Tamás a BringaAkadémia programot ismertette meg a résztvevőkkel.

 Az eseményt a Regionális Környezetvédelmi Központ (REC) szervezi a Kerékpáros Magyarország Szövetség (KMSZ), a KETOSZ, és számos kerékpáros szervezet és szakértő - köztük a Vuelta Sportiroda - szakmai segítségével. A képzés célcsoportja a magyarországi kis és közepes városok, valamint budapesti kerületek közlekedésért vagy kerékpározásért felelős önkormányzati dolgozói voltak, akik érdeklődnek a városuk kerékpárbarát fejlesztése iránt.
A képzéssorozat utolsó állomásán Abelovszky Tamás, a BringaAkadémia felelőse ismertette az egybegyűltekkel a programot, különös tekintettel az iskolai oktatásra (szakkör és tantárgy), az oktatóképzésre, valamint a RoadShow rendezvényekre.
A rendezvényen sor került továbbá a KETOSZ és a Vuelta Sportiroda közötti együttműködés ünnepélyes aláírására is, melynek értelmében a két szervezet a továbbiakban szakmai támogatást nyújt a másik programjaihoz.

Belépés
Elfelejtett jelszó